ZZP'ER IN DE BOUW

goed werk, goed salaris

ZZP'ER in de bouw

Door de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar jou!

HOE ZIET EEN DAG ALS ZZP'ER ERUIT BIJ WANTEN BOUW? Om 7:00 uur start je samen met je collega’s bij Wanten Bouw op kantoor waar een ochtendstart plaatsvindt. De werkzaamheden van de dag worden besproken en verdeeld. Je gaat naar een project in de regio. Je werkt met verschillende collega’s samen aan diverse projecten. Elke vrijdag sluiten wij af met een borrel om de week goed af te sluiten en het weekend goed te starten.

Wie ben jij?

  • Je bent zelfstandig;
  • Je bent leergiering en gemotiveerd;
  • Je neemt initiatief;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Ervaring is een pré.

Wie zijn wij?

Wanten Bouw BV uit Sevenum is een bouwbedrijf in de breedste zin van het woord. De geschiedenis van Wanten Bouw gaat inmiddels 4 generaties terug. Zo’n 80 jaar geleden is het bouwbedrijf ontstaan, waaruit in 1983 het huidige Wanten Bouw in Sevenum ontstond.

Wanten Bouw BV heeft de gezonde ambitie om vanuit een gedegen, stabiele organisatie een gestage groei door te maken naar Ontwikkelende Bouwer en daarbij meer te bieden dan enkel bouwen. Dit alles vanuit een sociale basis met de nodige passie en aandacht!

Als (ontwikkelend) bouwbedrijf biedt Wanten Bouw haar opdrachtgevers een totaalpakket aan uiteenlopende en complexe vraagstukken, van woningbouw tot utiliteit, van nieuwbouw tot bestaande bouw, van groot tot klein.

Team Wanten Bouw

Het team bestaat uit een project/planontwikkelaar, calculator/bouwkostendeskundige, projectcoördinator, projectleider/uitvoerder, meewerkend uitvoerder, voorlieden en bouwplaatspersoneel: bestaande uit allround timmerlieden en metselaars. Het werknemersbestand bestaat hedendaags uit ongeveer 18 personen, variërend in alle leeftijdscategorieën en voorzien van de benodigde opleidingen en certificaten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige, veilige en stimulerende werkomgeving waarin jij jezelf kan zijn. Dat is voor ons de basis. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Iets voor jou?

Ben je enthousiast en heb je zin om samen met ons verder te bouwen aan een groeiend en ontwikkelend Wanten Bouw BV? Dan horen we graag van jou!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Boy Wanten via info@wantenbouw.nl of 077-4672149.

Solliciteer hier

Je bent welkom in onze bouwfamilie

TOP