Ons verhaal

De vier generaties Wanten Bouw. Sjaak, Sjeng, Sjaak en Boy. Deze generaties bouwen samen al ruim 80 jaar aan een toekomstbestendig familiebedrijf.

We vinden onze oorsprong in Sevenum waar Wanten Bouw zelfs ooit het voormalig gemeentehuis heeft gerealiseerd (zie foto; 1e en 2e generatie). In de loop der tijd is Wanten Bouw uitgegroeid tot een volwaardig bouwbedrijf en een bouwpartner voor de regio. Als bouwpartner staan wij naast de klant en denken wij in ieder aspect van de bouw mee. Van ontwerpfase tot realisatie tot de nazorg.

Wij geloven dat nauw samenwerken met partners, opdrachtgevers en collega's resulteert in synergie. Synergie die zorgt daat we het maximale uit ieder project halen. We leren iedereen kennen, tonen begrip en groeien samen in het project.

Voor ons staan een duidelijke visie, kwaliteit, verantwoordelijkheid en een flexibel karakter sterk bovenaan. Als meedenkend bouwpartner nemen wij verantwoordelijkheid en bouwen we samen.

Wij zijn Wanten Bouw: "Wij bouwen samen!"

Een familie die bouw je

dit doen we al generaties lang

Meer dan bouwen

Bouwen is onze business maar naast bouwen we zijn ook een familie. Een bouwfamilie. En een bouwfamilie zorgt voor elkaar en zorgt voor de omgeving. Wij bouwen altijd met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. We denken mee met duurzame oplossingen en betrekken de omgeving in onze besluiten. We zetten fors in op lokale samenwerkingen, omgevingsverbeteringen en zijn zeer betrokken bij ieder project. Het is onze intrisieke motivatie die onze iedere keer drijft naar het scoren van een 10+.  

We denken mee

Vanuit een structureel bouwproces denken wij mee met de klant. Het Wanten bouwproces bestaat uit 5 fases

 • Fase 1: oriëntatie
 • Fase 2: ontwerp
 • Fase 3: voorbereiding
 • Fase 4: realisatie
 • Fase 5: nazorg

Bij iedere fase denken wij actief mee en met behulp van connecties en partners gaan we op zoek gaan naar de beste oplossing. 

Na oplevering bespreken we het volledige proces en nemen we met jou de garantietermijn door en gaan we voor nazorg. 

We zijn betrokken

Als bouwregisseur zijn we betrokken bij de volledige bouw. Van verkenningsfase tot aan de oplevering zullen we actief communiceren en samen sparren voor de meest passende uitkomst. Met een duurzame en verantwoordelijke houding gaan we aan de slag. We zullen alles met de klant doornemen en zorgen dat het persoonlijke contact optimaal is.

Na oplevering lopen we samen door jouw vastgoedproject om er zeker van te zijn dat alles naar wens is. Bij vragen of opmerkingen na oplevering zijn we altijd bereid te ondersteunen en mee te denken. 

 

We zijn sociaal

Naast de technische kwaliteit richten we ons ook op de mensgerichte kwaliteit. Dit doen we op vele verschillende manieren. We werken nauw samen met de klant, lokale ondernemers, overheidsinstanties en betrekken de omgeving in onze bouwprojecten. 

Daarnaast zijn we maatschappelijk betrokken en dragen we waar mogelijk ons steentje bij. Zo zijn we onder andere hoofdsponsor van lokale voetbalvereniging Sparta'18 in Sevenum. 

De waarden die worden uitgedragen worden ook binnen onze eigen organisatie toegepast. De mens maakt het verschil! 

KOM EENS LANGS VOOR EEN GOED GESPREK

Wanten Bouw

Een club waar we trots op zijn

We zijn trots op onze identiteit en eerlijke manier van zaken doen. Dit is iets wat voor ons als natuurlijk voelt. Het verantwoordelijkheidsgevoel, de betrokkenheid en het familiegevoel komen voor ons vanzelf. Herken je jezelf hierin en sluit dit aan op jou. Laat het ons weten.

Onze belofte aan al onze (toekomstige) klanten

 • Familiebedrijf, sinds 1940, met lange termijn visie en sociaal karakter
 •  Torenhoge motivatie / intrinsieke motivatie; we gaan altijd voor een 10 
 • Zeer hoge mate van betrokkenheid, ook ná oplevering 
 • Uitgebalanceerd team met veel relevante expertise en ervaring 
 • Er heerst een hoge mate van vertrouwen, rust en duidelijkheid 
 • Voorbereid en actief als het gaat om de Wet Kwaliteitsborging 
 • Er wordt fors ingezet op lokale samenwerkingen 
 • Bouwen is meer dan enkel bouwen. Bouwen doe je samen! 
 • Wij voelen en nemen een hoge mate van verantwoordelijkheid 
 • Verhouding prijs/kwaliteit is goed. Aandacht voor kwaliteit
TOP