MEET MENNO

de nieuwe projectcoƶrdinator

Onze nieuwe collega Menno

Ter uitbreiding van ons team en ter verbetering van onze dienstverlening is Menno Philipsen eind augustus bij ons gestart. Hij gaat de veelzijdige rol van projectcoƶrdinator vervullen. Menno stelt zich graag even voor

De naam is Menno

''Mijn naam is Menno Philipsen, ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriendin Moniek in Sevenum.

Na mijn studie bouwkunde aan de Avans Hogeschool in Tilburg ben ik bij Hurks gaan werken als assistent uitvoerder en de afgelopen 3 jaar als uitvoerder. Hier heb ik de kans gekregen en genomen om op diverse verschillende typen bouwen te werken waardoor ik mijn praktische kennis heb kunnen uitbreiden. Ik ben gedreven, leergierig en een teamplayer die graag ieders kennis en krachten bundelt om tot een goed eindresultaat te komen.

"Ik ben gedreven, leergierig en een teamplayer"

Naast mijn werk kook ik graag voor en met vrienden, met een stukje draaiend vinyl op de achtergrond. Daarnaast zit ik in het bestuur van OJC Walhalla, hier besteed ik een deel van mijn vrije tijd aan met veel plezier. Ook voetbal ik bij Sparta'18, dus op zondagochtend ben ik op het voetbalveld te vinden.

Bij Wanten Bouw BV ga ik meer diverse functie krijgen als projectcoƶrdinator ten opzichte van mijn vorige werkgever, waar ik ontzettend naar uit kijk. Daarnaast word ik enthousiast van het feit dat ik in m'n eigen regio ga werken.

Genoeg over mij, nu aan de slag! We spreken elkaar snel.''

Lees hier meer

van onze keetverhalen

Zelf aan de slag bij Wanten Bouw?

Wil jij graag werken in een bouwfamilie met gevarieerde opdrachten en uiteenlopende uitdagingen? Bekijk onze actuele vacatures. Zit jouw baan er niet bij maar heb je wel de juiste motivatie. Laat het ons weten en dan gaan wij samen het gesprek aan.

TOP