ERVARING MAAKT EXPERTISE

Ruim 80 jaar aan het bouwen

Projectontwikkeling

Wanten Bouw is een ontwikkelende bouwer. Dit houdt in dat wij als partner of als initiatiefnemer mee bouwen aan een optimaal bouwproject. Bij ieder nieuw project wordt gekeken naar de haalbaarheid, zijn we betrokken in de ontwerpfase en zullen we zorgdragen voor de realisatie van het project. Je werkt samen met één bouwregisseur die zijn volledige kennis inzet voor een succesvol project. 

Projectontwikkeling wordt toegepast binnen de woning- en utiliteitsbouw. Bij het ontplooien van nieuwe initiatieven kijken we ten allen tijden of dit de kwaliteit van de omgeving verrijkt. We kijken ook altijd naar de haalbaarheid. Zowel financieel als technisch.

Bekijk een aantal van de projecten die wij in samenwerking of als initiatiefnemer ontwikkeld hebben.

Woningbouw

Misschien wel de meest persoonlijke aankoop die je doet in je leven. Een woonhuis. Er zijn zoveel mogelijkheden en keuzes die gemaakt dienen te worden bij woningen. We begeleiden en de opdrachtgever met het maken van de juiste keuzes. Daarnaast maken we keuzes visueel voor een fenomenaal resultaat. Een woning wordt op deze manier volledig ingericht naar smaak van de klant. Ons doel bij woningbouw is om het woongenot van de opdrachtgever zo hoog mogelijk te krijgen.

We realiseren woningen voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Je vindt onze woningen overal in de regio Zuid-Oost Nederland. Denk hierbij aan sociale huurwoningen, zorgwoningen, starterswoningen, appartementen, eengezinswoningen en villa's. Wanten Bouw bouwt voor iedereen!

Bekijk een aantal woningen die wij samen met de verschillende opdrachtgevers gerealiseerd hebben.

Utiliteitsbouw

De mooiste utiliteitsconcepten ontstaan uit een open vraag vanuit de opdrachtgever waarbij wij mee mogen denken vanaf het begin. Vanaf het startpunt kunnen wij de nieuwste innovaties, processen en duurzame bouwmogelijkheden inbrengen om samen tot een iconisch utiliteitsproject te komen.

Onder utiliteitsbouw verstaan wij bouwprojecten die geen woonbestemming hebben en commercieel ingezet worden. In de breedste zin van het woord houdt dit in dan we projecten realiseren van hotels tot winkelcentra en van maneges tot wasstraten.

Als bouwregisseur leiden wij de opdrachtgever stap voor stap door het bouwproces en managen we de volledige bouw. We stemmen alle werkzaamheden zorgvuldig af met de betrokken partijen en zorgen voor de juiste flow in de planning. 

Benieuwd naar onze meest actuele utiliteitsprojecten?

WAT MOGEN WE VOOR
JOU (BE)TEKENEN

We denken graag met je mee

Renovatie & Transformatie

Renovatie
Het opwaarderen van het bestaand vastgoed is wat renovatie passend omschrijft. Met behulp van renovatie kun je de waarde en het rendement van vastgoed in ere herstellen óf zelfs verbeteren.

Bij een renovatieproject kunnen richten we ons op esthetische verbeteringen en/of de technische staat van een gebouw of object. Onze kracht ligt in het respecteren van de bestaande bouw en voor de opgave een passend plan voor samen te stellen. 

Transformatie
Transformatie betekent dat we bestaand vastgoed hergebruiken en een nieuwe bestemming geven. Bij een transformatie wordt bijvoorbeeld een school omgebouwd tot een appartementencomplex of wordt een gemeentehuis omgebouwd tot een plek voor kleine ondernemers. Gebouwen krijgen zo een tweede leven. Samen zorgen we voor een waardige transformatie die de omgeving complimenteert en aan de wensen van de opdrachtgever voldoet.

Benieuwd naar onze meer actuele renovatie en transformatie projecten?

Verbouw & Onderhoud

Verbouw
Is er behoefte aan meer ruimte in jouw woning, bedrijfspand of zorginstelling? Of wil je graag een uitbouw of een nieuwe indeling? Tijdens een verbouwing gaan we hiermee aan de slag. Bestaande gebouwen wordt verrijkt en aangepast conform de wensen van de klant. Hierbij wordt de bestaande bouw gerespecteerd.

Onderhoud
Met onderhoudswerkzaamheden aan vastgoed verlengen wij de levensduur van een gebouw. Onderhoud doen wij voor onze opdrachtgever periodiek om ervoor te zorgen dat vastgoed ten allen tijden in optimale staat is. Dit bespaart kosten op de lange termijn en maakt vastgoed duurzaam.

Benieuwd naar onze meer actuele verbouw & onderhoudsprojecten?

Modulair Bouwen

Dagelijks zetten wij onze kennis in om effectiever en efficiënter te bouwen. Om bouwprocessen kosten- en tijdtechnisch interessanter te maken, bouwen wij naast verschillende traditionele bouwsystemen ook modulair. Bij modulair bouwen ontwikkelen we elementen van het gebouw in een gecontroleerde omgeving. Deze kant-en-klare onderdelen gaan vanuit de fabriek direct naar de bouwplaats waar deze professioneel en tot op de millimeter precies bevestigd worden. Zie het als een goed doordachte klik & klaar formule. 

Door het gebruik van gestandaardiseerde processen en bouwsystemen zijn wij in staat om onze producten snel en betaalbaar te leveren. 

Benieuwd naar modulaire projecten van Wanten Bouw?

TOP