Duurzaam wonen

in hartje Herkenbosch

Duurzaam en energiezuinig wonen.

In het centrum van Herkenbosch komen 18 nieuwe koopwoningen. 10 mooie levensloopbestendige woningen en 8 fijne gezinswoningen. Vanwege haar ligging noemen wij het plan: ‘Hartje Herkenbosch’.

Woningen met een moderne en warme uitstraling

De woningen van Hartje Herkenbosch zijn door Verheijen Smeets Architecten uit Tegelen ontworpen. De architect heeft de binnen- en buitenruimte optimaal weten te benutten en een moderne en warme uitstraling gegeven. De grote ramen aan de tuin of patiozijde geven een mooie lichtinval in de woonkamers. Iedere woning beschikt over een eigen oprit en berging.

Ook brengen we op een aantal plekken standaard erfafscheidingen met groen aan. De woningen zijn uiteraard gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, gebalanceerde ventilatie en zonnepanelen. Klaar voor de toekomst! Het plan is ontwikkeld door de combinatie Wanten Bouw en WeDo Development en wordt verkocht door Jack Frenken Makelaars & Adviseurs.

Woningtypen

Levensloopbestendige woningen

De levensloopbestendige woningen hebben een woonoppervlak variërend van circa 118 m2 tot bijna 130 m2. Alle levensloopbestendige woningen hebben op de begane grond een ruime slaapkamer en badkamer en een inpandige berging. Op de verdieping is er ruimte voor zelfs 2 extra logeer-/hobbykamers. De levensloopbestendige woningen komen aan de nieuwe straat ‘Oppe Berg’ te staan. De gemeente Roerdalen zorgt voor een aantrekkelijk groene invulling en voldoende parkeerplaatsen in het openbaar gebied. Uiteraard hebben alle woningen ruimte voor 1 of zelfs 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Gezinswoningen

De woonoppervlakte van de gezinswoningen bedraagt in de basis circa 107 m2 en er zijn verschillende mogelijkheden om dit te vergroten. Alle woningen hebben twee ruime slaapkamers met de mogelijkheid voor twee extra kamers op zolder. Alle gezinswoningen staan aan de Stationsstraat.

Duurzaam en energiezuinig

  • Volledig gasloos
  • Goed geÏsoleerd
  • Voorzien van een warmtepompGebalanceerde ventilatie
  • Zonnepanelen

Verkoopprijzen vanaf

  • € 310.000,- voor de gezinswoningen
  • € 385.000,- voor de levensloopbestendige woningen.
TOP