KANTOREN & OPSLAG

Het Erf, Sevenum

3 representatieve, en multifunctionele bedrijfsruimten

Op een centrale locatie op bedrijventerrein Berghem (Het Erf) worden 3 representatieve, en multifunctionele bedrijfsruimten gerealiseerd. De zelfstandige bedrijfsruimten beschikken over een eigen kantoorgedeelte en bedrijfshal. Het gebouw is onder architectuur ontworpen en is daarbij van hoge technische kwaliteit.

Het project wordt door Wanten Bouw in eigen beheer ontwikkeld en gerealiseerd en bestaat uit een 2-tal bedrijfsruimten welke voor de verkoop zijn aangemerkt en de derde bedrijfsruimte wordt te huur aangeboden. Elke bedrijfsruimte heeft 7 eigen parkeerplaatsen, deels aan de voorzijde en deels op het gemeenschappelijke achter gelegen terrein. Het achter gelegen terrein wordt geheel omheind, voorzien van een toegangspoort en bestrating. Hier bevindt zich per bedrijfshal ook een grote overheaddeur.

Sluiten de bedrijfsruimten in de huidige opzet net helemaal bij uw wensen van uw bedrijf ? In overleg zijn diverse aanpassingen mogelijk, waaronder ook het samenvoegen van 2 units en/of een andere indeling. Neem hiervoor contact met ons op.

Extra informatie

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 1 – verhuur
290 m² bedrijfsruimte en ca. 56 m² kantoorruimte

Bedrijfsruimte 2 – verkoop
222 m² bedrijfsruimte en ca. 56 m² kantoorruimte

Bedrijfsruimte 3 – verkoop
229 m² bedrijfsruimte en ca. 56 m² kantoorruimte

Alle bedrijfsruimtes hebben een uitbreidingsmogelijkheid voor extra kantoor/opslagruimteruimte op de verdieping(en).

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan “bedrijventerrein Berghem” zijn bedrijven in categorie 1, 2, 3.1 en 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Ligging

Bedrijventerrein Berghem ligt aan de doorgaande weg N556 tussen Sevenum en Horst op ca. 10 autominuten afstand van de op- en afritten van de A67 (Venlo-Eindhoven) en A73 (Nijmegen-Maastricht). Op circa 1 kilometer afstand ligt ook het NS-treinstation Horst-Sevenum (spoorlijn Venlo-Eindhoven). Verder liggen in de directe omgeving diverse bedrijven waaronder een Jumbo Supermarkt, de Boerenbond, een klus- en bouwmarkt en enkele meubelzaken.

Prijzen

Bedrijfsruimte 1: € 2.395,- excl. btw per maand.
Bedrijfsruimte 2: € 398.900,- vrij op naam (v.o.n.) en exclusief 21% BTW.
Bedrijfsruimte 3: € 409.800,- vrij op naam (v.o.n.) en exclusief 21% BTW.

Contact

Heb je interesse of een vraag?

TOP